Friss topikok

Fekalománia

A blog szarral, szar dolgokkal, szar alakokkal, szar filmekkel, szar zenével foglalkozik. Szóval elég annyit megjegyezni, hogy ez egy nagy pöcegödör. Egy szargyűjtőhely.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

HTML

2008.01.06. 12:52 Nikcy,Adree,Zsé

Trendy (naná hogy y-nal) avagy nem trendy?

Ma éppen azon gondolkoztam, hogy ennek a blognak miért íly csekély a látogatottsága. Azért mert -ahogyan ma szokás mondani- nem trendy?

Nos, talán. Talán nem trendy és talán sosem volt és sosem lesz trendy a szarról beszélni. Nem is baj. Már maga a szó -trendy- is gyomorforgató.

De akkor mi az igazán trendy, cukee, arcsy, kira stb?

Hát persze, hogy a High School Musical! Tinilányok kedvence "játssza" a főszereplő hímet s egy bögyös maca a nőstényt. Arcsy kis történet, minden pihent agyú barom számára tökéletes kikapcsolódás. Pedig mi is ez valójában? Egy hányadék? Egy rakás szar? Nem, nem. Annál sokkal rosszabb kérem szépen!
1. A színészek pocsék játéka, már-már lenyűgöző
2. A dalszövegek egyszerűsége USA-hoz méltó.
3. A történet barvúros egyszerűsége még az USA szintjét is felülmúlja.
De mit számít mindez? Hiszen ez a "trendy".

Vagy mi még ma ami igazán trendy? Naná, hogy Paris Hilton. Senkit nem érdekel mennyire buta, hogy egy drogos és alkoholista elkényesztetett liba, az sem, hogy volt börtönben, de ő Paris Hilton, akit a média trendynek kiáltott ki, s így már az is marad élete végéig.

Szemezgettem cseppet hazai vidékről is, és hát egyértelmű ki nálunk a trendy: MARK. "Ments meg szerelem vagy belehalok..." Jajj hüppögős dalocskák, édy-bédy fürtös kisfickó szájából, kinek nem ment el elég a lemezéből, ezért aztán a következő klippjében már félmeztelenül feszített...bár tegyük hozzá, nem volt sok mindent, s lenne még mit leadni abból a feleslegből pocak táján.

Manapság az ún. emosok is hódítanak nálunk. Kezdődött minden a német ajkú Tokio Hotel nevű horrorrisztikus zenekarral, melyben ma sem tudjuk ki fiú, s ki lány, de állítólag nem is ez a fontos. Természetesen hazánkban is megalakultak az őket követő csapatok, lásd: No Thanx (hát ebből tényleg nem is kérünk, s mély fájdalom hogy hazánk tinédzserei rohannak a boltokba a lemezüket vásárolni.) vagy a szintén szuper trendy Anti Fitness Club. (hmm, Norbi biztos nem engedi, hogy gyermekei ezt az együttest hallgassák:P)

Ohh, és az msn-en  terjedő hiperszupertrendy jelekről se feledkezzünk meg, mint: <3 (nah ez az ami egy nagy borzadály) és az irtó cukkee kifejezések: LuW, láwoooolllaaakk, rulz, LOL, re stb.

S most: Ó tartsanak elém vödröt, hogy tudjak mibe okádni, ettől az undormánytól.

Mára ennyi volt fikázó hadjáratunk, de nyugi, nem marad folytatás nélkül:P

Szólj hozzá!

Címkék: zene vélemény msn szar norbi 18plusz trend no thanx paris hilton tokio hotel márk ízlés high school musical


A bejegyzés trackback címe:

https://fekalomania.blog.hu/api/trackback/id/tr60286817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása