Friss topikok

Fekalománia

A blog szarral, szar dolgokkal, szar alakokkal, szar filmekkel, szar zenével foglalkozik. Szóval elég annyit megjegyezni, hogy ez egy nagy pöcegödör. Egy szargyűjtőhely.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

HTML

2007.11.30. 18:13 Nikcy,Adree,Zsé

Egy nehéz nap után...

Újabb tartalmas témához érkeztünk!

Biztos sokaknak ismerős a Bëlga együttes Wunderscheisse c. alap-dala. Mert ugyebár: "vannak napok, amikor semmi nem jön ki, s vannak napok, amikor minden kijön."

Nah, vannak olyan napok, amik pszichikailag olyan benyomásokat tesznek az embereken, melyek következtében, valljuk be, nemhogy egy szarcsimbók, de még egy halk puki sem hagyja el végbélnyílásunk.

Biológus lelkületű népek bizonyára megmagyaráznák, miért is olyan repesztően:P (bocsi a gyenge szóviccért:P) nagy probléma ez, elég nekünk annyi, hogy nem lehet meg a kedvenc tíz percünk a WC-ben egy kellemes magazin, (legyen az Élet és Irodalom, vagy a Playboy) társaságában, amikor elsumákolhatjuk a házimunkát, a tanulást. Természetesen vehetjük nagy gondnak azt is, hogy egy idő elteltével fájdalom lép fel (gondolom én, szóval ha valakinek volt már ehhez hasonló gondja, kérem írjon kommenteket, esetleg üzenetet! előre is kézcsók és köszönet!).

Van, akit kisebb szerencse kísér, és nem sül be, csupáncsak jó hosszan érlelődik benne a kedves, csúszós, gőzölgő kaki, míg végül kirobban belőle egy barna színű, bűzlő acélrúd (nem kis végbéltájéki fájdalmat okozván ezzel).

Igen. Ezért is fontos a lelkiegyensúly, a harmónia. Egészséges táplálkozás? Minek?!?!?! Kijön Norbi Update kajája is, meg a jó zsíros, házi szalonna is. Ahogyan a chips is. És bizony, a kólát is kipisili az ember. Had egyen a nép amit akar, nem kell itt mindenféle trutymó keveréket rájuk aggatni!

Ui.: Huh, egy újabb világmegváltó téma letudva:P

Szólj hozzá!

Címkék: szar betegség norbi étkezés emésztésigondok


A bejegyzés trackback címe:

https://fekalomania.blog.hu/api/trackback/id/tr84248122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása