Friss topikok

Fekalománia

A blog szarral, szar dolgokkal, szar alakokkal, szar filmekkel, szar zenével foglalkozik. Szóval elég annyit megjegyezni, hogy ez egy nagy pöcegödör. Egy szargyűjtőhely.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

HTML

2007.11.17. 21:04 Nikcy,Adree,Zsé

Nos...fos!

 

Üdvözlet minden elborult, beteg lelkivilággal rendelkező, perverz látogatónknak!
Talán már a cím is sejteti, hogy ez a blog igazán különleges, a témáját tekintve legalábbis... Igen, igen, a blogban mindenről olvashat majd a kedves látogató, ami SZAR.
Lehetséges, hogy most azt gondolja magában: kik lehetnek annyira őrültek és mélységesen betegek, akik ilyen blogot nyitnak? Biztosan nem normálisak!... Hogy őszinték legyünk, tökéletesen igaza van! Mi nem vagyunk normálisak!
Akinek pedig már a képzelettől, magától a szótól is kifordulnak belei és tartalmuk a szájnyíláson át távozik, azok ne olvassák tovább blogunkat, sem a 18 éven aluliak, bár egy ilyen csepp kis felhívás kötve hiszem, hogy bárkit is meggátol a további kattintásoktól, a blog részletes megismerésétől, de hát, ne érje szó a ház elejét.
Visszatérve a témára: nem csak a székelési szokásokról, a salakanyagról, a székelés kultúrájáról, hanem egyéb más gyomorforgató dolgok is felütik majd fejüket a blogon.
Gondolom ekkor kapnak az idős nénik a fejükhöz, hogy hová tart ez a világ és mivé lesz a mai fiatalság, de éppen ideje észrevenni, hogy ez nem illetlenség és nem szabad, hogy a társadalmon belül tabu téma maradjon a szarás. Intimszféra vagy sem, néha kifejezetten jól esik beszélni róla!
S amondóak vagyunk, legyen ez a végszó!
Mindenkinek kellemes böngészést ezen a "szar" blogon. :)

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás szar ízlés vénség


A bejegyzés trackback címe:

https://fekalomania.blog.hu/api/trackback/id/tr35232460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása