Friss topikok

Fekalománia

A blog szarral, szar dolgokkal, szar alakokkal, szar filmekkel, szar zenével foglalkozik. Szóval elég annyit megjegyezni, hogy ez egy nagy pöcegödör. Egy szargyűjtőhely.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

HTML

2007.12.02. 17:05 Nikcy,Adree,Zsé

Advent és a karácsonyi tippözön

Arra gondoltunk, hogy az emberiséget tippekkel kéne ellátni karácsonyra.

 Elvégre is a karácsony nemcsak egy ünnep, de némely háziasszony rémálma is. Elvégre is, megkell főzni a vacsorát, fogadni kell a sok bunkót a pénzeszsák férj cégétől és a többi és a többi. Megaztán ottvan az a sok agglegény...magányos karácsony...hüpp-hüpp. És persze megvan mindenkinek a karácsonnyal kapcsolatos apró-cseprő rémálma.

Szóval mai tippünk: Ideje elkezdeni a karácsonyi ajándékok megvásárlását ha elakarjuk kerülni az izzadós csürhét. Készítsük fel pocakunkat is a nagy torkoskodásra, nehogy kakilási gondok legyenek az ünnep szószerint fekete foltjai:P

Karácsonyra javallhatunk még extravagáns ajándékokat, nem kell ennek az ünnepnek unalmasnak lennie. Kielégületlen barátoknak guminő/vibrátot, intellektuális ismerősöknek KAKIKÖNYV:P, lényeg hogy nagy legyen a nevetés.

Ui.: Mindenki legyen jó, mert hamarosan jön a Télapó! Virgáccsal, korbáccsal, XXL társasjátékkal meg amit akartok!


Jó lesz vigyázni!:P

Szólj hozzá!

Címkék: 18plusz karácsony ajándék mikulás ízlés emésztésigondok fantazmatikum


A bejegyzés trackback címe:

https://fekalomania.blog.hu/api/trackback/id/tr57249811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása