Friss topikok

Fekalománia

A blog szarral, szar dolgokkal, szar alakokkal, szar filmekkel, szar zenével foglalkozik. Szóval elég annyit megjegyezni, hogy ez egy nagy pöcegödör. Egy szargyűjtőhely.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

HTML

2007.12.20. 18:36 Nikcy,Adree,Zsé

Felemelő kapcsolatok: Cigaretta és szar

Újabban az a kósza hír kapott szélre:P, hogy a dohányzás károsan befolyásolja az emésztést.

Csökött agyúként, az a következtetésem támadt, miszerint ha dohányzom, akkor bizony vagy nem fogok tudni szarni, vagy pedig mutáns lesz a székletem. Gondolathadak özönlötték el az agyam és még mindig felnem foghatom, hogyan hat a dohányfüst a bélműködésemre. Ha van olyan kedves olvasónk, aki erre érthető magyarázatot ad, azt szívesen fogadjuk.

Karácsonyi tipp: Ne vegyünk senkinek cigarettát erre a nemes ünnepre, nehogy a székelési gondok okozzák a bökkenőt. Ezen kívül szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy már csak 4 nap van az ajándékozásig, szóval aki még nem vásárolt, az most aztán csipkedje magát! Aki lenne olyan jószívű, jámbor lélek, és megszánna minket, ajándékokat is szívesen fogadunk. Tökéletes ajándék lenne például egy szarásról szóló vers. Erről már írtunk az oldalon, szóval tessék szépen lefelé gördülni az oldalon és olvashatja mindenki a roppantul bonyolult és hosszú szabályzatot illetve részleteket! Előre is mindent köszönünk!

3 komment

Címkék: szar karácsony cigaretta ajándék emésztésigondok


A bejegyzés trackback címe:

https://fekalomania.blog.hu/api/trackback/id/tr58270635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bicikligumi 2009.03.26. 08:36:28

Én dohányoztam 3 évet de már leszoktam róla elég régen,
Az én esetemben a cigarettázás éhgyomorra, vagy ha napközben éhes voltam gyakran okozott szinte azonnali a dohányzást követő 15 percen belüli HASMENÉST, azokban az esetekben amikor a cigarettafüsttel keveredett nyálat nyeltem le.
De nálam például akkor is működött ez ha tejeskávéra szívtam el 2-3 cigit egymás után.

bicikligumi 2009.03.26. 08:44:21

Véleményem szerint a füst bizonyos alkotói, aromái feloldódnak a nyálban, és így lejutva a gyomorba illetve a nyelőcsőbe, ott kifejtik hatásukat, ezáltal lehetne hatással az emésztőrendszerre.
A nikotin kis mennyiségben pedig alapból stimulálja a környéki idegrendszert és felfokozza az idegi működést a simaizmoknál, mint amilyen a belek izomzata is.

A nikotint régen tömény dózisban rovarölőszerként használták.
Lényegében ha cigarettázunk olyan mintha permetszert nassolnánk.

Nikcy,Adree,Zsé 2009.05.06. 20:34:03

Kedves bicikligumi!

Mohón (bár cseppet megkésve) és őszinte érdeklődéssel olvastuk hozzászólásodat!
Ezúton is köszönjük, hogy megosztottad velünk ezeket az információkat, így már mi is tisztábban látunk!;)
süti beállítások módosítása